31 ago 2024, 14:43

Мечтание 

  Poesía » De amor
70 3 0

Когато пак в съня ми се промъкнеш, 

Събуждам се, обляна във мечти, 

Че истина е и ще ме прегърнеш

И този път не ще си тръгнеш ти.

 

Не искам да ме пускаш, но е време. 

Денят започва според своя график. 

Нима да те обичам пак е бреме? 

Нима и чувствата си имат трафик?

 

Щом мога да те видя само нощем, 

Когато съм затворила очи. 

Ще те очаквам пак и още

Ще те погаля с лунните лъчи.

© Boryana Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??