14 may 2019, 6:05

Мечтата 

  Poesía
160 1 1

Горка мечтата
за свобода, братство и
равенство жива

 

от „нов световен
ред“ закопана е – за 
назидание...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??