15 jun 2018, 9:01

Мечтата ми не бе такава 

  Poesía » Otra
508 0 0

Защо ли бързах да порасна?
Какво ми липсваше тогава?
Не бързай, сине ще те мачкат -
повтаряше ми вечно мама.

 

Но аз не я послушах.
Модерни бяха по-големите.
Пораснах и разбрах, била е права -
детето сблъска се с проблемите!

 

И пак си падам и ме бутат,
но болката днес е различна.
В часовете бях в режим "отсъстващ" -
живота стана ми учител!

 

И чак сега разбрах, прости!
Какъв глупак съм бил тогава.
Назад във времето ти ме върни -
мечтата ми не бе такава!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??