Не искам много от живота -
любов, мечти и красота.
Усмивки ведри на щастливи хора
и нека няма скръб и самота.
Аз искам слънце във небето синьо,
дъга след дъжд, поля с цветя,
мечтите да са сбъднати, велики
и нека няма мрак и тъмнина.
Не искам много от живота кратък -
пътечка тясна, но да води до Целта.
Как живота да е сладък
ако нямаш стимул за това?
Не искам много, но животът дава
това което той си е решил.
Всеки малко или много заслужава,
в зависимост кой с какво е съгрешил.
© Todos los derechos reservados