6 nov 2009, 16:15

Мен не можеш... 

  Poesía » De amor
567 0 3

Мен не можеш да ме нарисуваш с цветовете

 на сивото си жалко ежедневие!

Не можеш да ме излееш на листовете бели

 с тъжното си, мрачно настроение!

Не можеш да ме изсвириш на черно-белите клавиши

 със сълзи и тъжни, жалостни акорди!

Не можеш да ме затвориш в твойто тихо, бледо съществуване,

 защото аз съм алчна за живот!



© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??