27 jul 2011, 11:02

Метаморфоза 

  Poesía » Civil
417 0 0

МЕТАМОРФОЗА
Кат’ Русия няма втора,
тъй могъща на света...
САЩ е нашата опора,
нам сияйна висота!

© Васко Кабаиванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??