4 jun 2007, 23:38

Мила мамо 

  Poesía
630 0 3
Ти, мила мамо, даде ми живота,
Човекът в мен направи ти.
Ти, мила мамо, всичко си за мене,
Обичам те - помни го ти!

Ти всичко даваш ми сега
И само ти разбираш своята дъщеря.
От всички на света най-много теб обичам
И моля те, не остарявай никога!

Завинаги бъди до мене,
Със теб съм най-щастливата.
Обичам те, о, мила мамо,
За мен си всичко на света!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??