7 nov 2009, 17:38

Милувка 

  Poesía » Otra
1346 0 12

Милувка

На мама

Ела в съня ми

и ме погали

така,че да усетя

колко ме обичаш.

След туй полека

си тръгни…

А аз ще се пробудя,

в сълзи обляна,

но щастлива -

дойде в съня ми

мама

и ме помилва.

07.11.2009

© Павлина Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??