17 sept 2009, 15:49

Минута нежност време 

  Poesía » De amor
775 1 0

И идвам пак за малко, ей така, на гости.
И обич пак ти давам, тъй набързо.
Врата след мене някой ще залости,
ще прекъсне туй, що ни свързва.
За минута само да съм с тебе,
да почувствам, че една съм.
Минута нежност време
и след това сама съм.

И идваш пак за малко, ей така, на гости.
И обич ти ми даваш, но понякога.
Вратата винаги залостваш
и само се надявам да се връщаш
… всякога.

© Венелина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??