5 may 2011, 23:33

Минути за „РЕКЛАМА” 

  Poesía » Otra
548 0 0

Минути за „РЕКЛАМА”

 

НЕ се посвещава на:

 

Сух Шпек „ПерелиК”,

и други колбаси, произведени по запазена(та) технология

(БДС EN  ???)

 

 

***

 „Урина”,   „пълнозърнест”,   „пълносеменно” –

Простата,                хляб,                   дете

 

... и е съвременно.

 

(По вестниците пише! - Аз чета!)

 

Саламът също има краища два! –

И как да различиш къде e скрита мършата?!

С еднакъв апетит (подправена ли е)  поглъщаш я!

 

-        О, Санчо, а къде е свободата?

-        В промоция:  Велико нещо е лъжата!

 

             *** (Освен това сам астронавт!)

 

© Милена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??