20 jul 2013, 18:40  

Мишо Бирата 

  Poesía » De humor
426 0 0

"Хайде сега над него малко протекция,

защо да пращаме в завода инспекция!

Не, държавността при мен не се разклаща,

просто си затварям очите за който плаща!"

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??