7 may 2010, 22:43

Мисия 

  Poesía
484 0 1

Мисия

 

Родена с тайна мисия от Бога –

да те намеря и да те обичам.

И с тяло надарена, за да мога

за теб от него тайно да надничам.

 

И търсих те във градове и лесове;

и рових се в очи на непознати;

и срещах само озверели песове

и все души свирепи и зъбати.

 

Дочух, че всеки с мисия роден е –

дали това е истина, не зная.

Но знам едно със сигурност за мене,

аз твоя да съм мисия мечтая.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??