10 feb 2015, 20:28

Мисъл зла 

  Poesía
298 0 0

Мисъл зла

 

… всичко ли отне ми?

Не ми остави светлина,

дойде,

изхвърли ме

и си замина

Изстрадалата ми душа

и аз, искрено те молим.

Иди си!

Пусни и мен на свобода

Без теб

аз искам да живея.

Тук! Сега.

© Йонко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??