16 dic 2008, 20:34

Мое вдъхновение, ела... 

  Poesía » Otra
593 0 2

Мое вдъхновение, ела,

прегърни ме и заспи,

аз се чувствам толкова сама

и сърцето ми от теб гори.

 

Мое вдъхновение, ела,

целуни ме, остани,

имам да ти кажа толкова неща,

душата ми за теб кърви.

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??