20 ago 2011, 15:14

Моето момиче (2) 

  Poesía » De amor
671 0 0

Моето момиче -
мило, нежно и красиво.
С поглед нежен,
със загадъчна усмивка
и красиви зелени очи,
в плен на любов красива.
Аз съм влюбен -
красива девойка
сърцето ми плени.

© Онур Реджеб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??