21 jun 2007, 20:08

Моите бели нощи 

  Poesía
557 0 3
Кажи ми ти, мечтаеш ли си още
да вкусиш пак от мойте бели нощи.
Да заспиш със мен на брега на океана
и да сънуваш как съм от вълни обляна.

Кажи ми ти, желаеш ли ме още
да дойда аз при теб невинна и разкошна.
Да долетя със моя южен вятър,
да ти довея ухание на лято.

Кажи, дали нощем си мечтаеш
да ме гледаш страстно и да ме желаеш.
Кажи ми, искаш ли отново пак луната,
да ни изсвири на пиано нейната соната!

Кажи ми ти, сънуваш ли ме още,
мен и мойте океански бели нощи,
искаш ли отново с мен и със делфините,
да препускаме през кръговете на годините?

Кажи ми само - и ще долетя при тебе,
със свойте бели нощи лебедни,
ще те взема и ще ти хареса - зная,
ще отидем на почивка във безкрая!

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??