28 may 2011, 10:36

Може би 

  Poesía » De amor
609 0 8

Нежна мисъл в очите ти спря
и за миг - сякаш в тях се огледа.
Трепна с мигли и после в цветя
се превърна в душата ми бледа.

Може би ти си спомни за мен.
За ръцете ми - галещи мрака.
За дъха ми - със смях напоен,
шепнещ с летния дъжд във шубрака.

Може би - във очите ти днес,
любовта ми - за миг се огледа
и помоли те - тихо, със жест
стръкче нежност за мен да отгледаш...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??