10 jul 2008, 21:56

Може би... 

  Poesía » De amor
596 0 2

М оже би...

Може би с тебе бях истинска,

може би с теб бях щастлива!

Може би...

Но когато си тръгна ти

ме остави сама, полужива!!


 

Богата съм със спомени и с чувства...

Толкоз ярки и толкова парещи!

И когато нощем с тях се приспивам,

те ме топлят и галят... изгарят ме!!!


 

Парят ме по нежното ми тяло,

ровят се дълбоко във душата ми!

Карат я да стене подивяла

от болката да осъзнава всеки път,


че си далеч от мен, а всъщност си... НАВСЯКЪДЕ!!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??