29 nov 2011, 12:24

Може би 

  Poesía
659 0 0

„Съмнявай се във всичко” - Рене Декарт

Все още мисля.
Така си мисля?
Все още съществувам.
Така си мисля?
Все още мечтая.
Така си мисля?
Все още полезен съм.
Така си мисля?
Все още не се отказвам.
Така си мисля?
Все още боря се.
Така си мисля?
Все още воля имам.
Така си мисля?
Все още търся.
Така си мисля?
Все още не намирам.
Така си мисля?
Все още губя се.
Така си мисля?
Все още откривам.
Така си мисля?
Все още копнея.
Значи живея?
Така си мисля?
Все още желая...
Така си мисля.
Така си мисля!
Така си мисля?
Все още пламъкът
гори в тялото ми.
Пламък от мечти
играе в главата ми.
Значи живея!?
Липсва нещо?...
Mоже би...?

© Валентин Гюров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??