18 ago 2010, 22:46

Моля се 

  Poesía » De amor
616 0 2

Моля се на сърцето ми, сякаш е дете -

моля се аз през сълзи.

"Не се влюбвай в това момче,

недей, че много ще боли."

 

Но сърцето не ме слуша

и за любовта отваря широко врати.

Да бъде обичано - то има нужда,

но не проумява, че тя може да го рани.

 

Тупти от радост, когато той е наблизо,

усмихва се, когато чуе неговия смях.

Не искам аз да го виждам,

а сърцето ме кара да извърша грях.

 

И падам аз на колене -

моля се на сърцето нощ и ден.

"Моля те, не се влюбвай в него -

ранено ще плачеш ти в мен."

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??