2 dic 2009, 16:45

Момиче 

  Poesía
393 0 2

МОМИЧЕ

 

Още те помня,

момиче!

Вятър играеше

с басмяната рокля.

Ръцете скриваха,

детски нозе.

Тревата зелена 

червенееше

от срам.

На пръсти се вдигаше.

Порасна!

Сега си жена...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??