Момичетата плачат, но отвътре.
Където няма грим – да се размаже.
Момичетата никога не молят
за кърпичка. За милост даже.
И ако ти не ги спасиш навреме,
навярно свлачище от болка ще ги смаже.
Момичетата са момичета до време.
А после се превръщат във миражи.
© Jane Doe Todos los derechos reservados