28 dic 2011, 15:59

* * * Момичето е... 

  Poesía
515 0 5

 

 

 

* * *

Момичето е нямо. Момчето е незрящо.
На техните колене два гълъба са кацнали.
Сърцата им говорят повече от всичко.
Два гълъба политат - прилича ми на вричане.
....
А зимата разкъсва сърцата им горещи.

За мислене е късно - вече сме се срещнали.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??