Море от сълзи
Лицето ми кристално и бистро като сълза чака твоята протегната ръка.
- Да, погали го и усети вкуса на Моето Море от сълзи - бурно и мощно...
Очите ми, изпълнени с надежда и копнеж за Теб - вечно отворени и жизнени са...
Сърцето - кротко и смирено чака те да се завърнеш от големия път - бие лудо то за Теб!
Обичам да чувам гласа ти нежен и силен ...
Усмивката ти сладка като теменужка лилавка и благоуханна харесвам Аз...
Ръцете ти силни стискат сякаш шепнат: "Мила, стой и не ме лъжи! Ще те заболи!"
Обичам да усещам силата ти...
Обичам да те ревнувам, както и Ти...
Ала виж ме, как боли ме, Ти усети...
Представям си какво ли не и изгарям от мъка и радост...
Сърцето ми като птица ранена е, ако си те представя с Други Жени...
Искам те, Мой да си завинаги!
Животът ми ти изпълни и Мой Мъж Ти стани!
Какво толкова - животът е един и Аз не искам да го пропилявам!
Понякога се давя тихичко и не си признавам как Море от сълзи напира в мене...
Вълните морски прекрасни и лоши...
Там, където те срещнах в онзи град, и сега връщам се назад в спомените..
Желая силно, както когато за първи път целуна ме нежно на пясъка топъл и Слънцето гледаше нежно...
Желая Ти да ме отведеш някъде и само Твоя да ме направиш...
Желая те!
Не мога без Теб и Твоята Любов! Пазя я, Аз!
Искам да усещам Любовта ти завинаги!
Искам Море от сълзи да споделя с Теб!
Твоите с моите сълзи да се сливат...
Красиво е....
Вика Моята Душа за прегръдката ти....
Слънце мое, мило и силно, искам Мой да си,
запомни това и го направи!
Обичам те!!!
Написала: Босилка Алексова
© Босилка Алексова Todos los derechos reservados