15 sept 2007, 15:36

Морето 

  Poesía
569 0 0
Заслушах се в морските вълни.
Въпреки "нещата", сърцето ми тупти.
ЖИВА съм, нали?


Седях си на брега,
загледана в пясъчните си крака.
Е, и какво?
Щастлива съм с болката.


Слънцето се къпе в морето,
сърцето ми се смее, от което.
Затворила очи,
спокойствието болката руши.



                              М.30.08.07.

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??