13 ago 2024, 8:55

Моя болка и мечта 

  Poesía » De amor
67 1 0

        

   Моя болка и мечта

 

Като вятър те прегръщам,

радвам ти се всеки ден.

Като слънце те целувам,

мое щастие за мен.

 

По-красив от теб не зная,

виждам те дори насън.

Във очите ти откривам рая…

Топло лято е навън.

 

От усмивката красива,

от щастливите очи 

облаците в небесата

пращат бисерни сълзи.

 

И цветята те обичат,

пак за тебе те тъжат,

с нежни думи те наричат

и през нощите не спят.

 

Затова така се влюбих

силно в твоята душа –

колко дълго аз те търсих,

моя болка и мечта.

        Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??