13 mar 2022, 10:20

Моя свят 

  Poesía » Civil
177 0 0

Моя свят
 

Този свят, който съм избрала
с определения за хаотичност - 
в него съм, обичам и желая
от цялата му пълнота за" лудост"! 

 

Прегръщам дните, себе си, годините
и изборите си, без определения,
и времето, което ме е учило
да пусна всякое притеснение!

 

Загуби или печалби пресекли
смелите ми мечти и пътища,
днес дарявам на съдбата си
от илюзии на старата ми същност!

 

Ценя всеки ден пред мен
в, който се събуждам жива - 
привилегията от Бог дарена
и се обличам в жизнената сила!

 

Сезоните ми, без законности
приемам и живеят в лекота,
и изграждам малкия си свят
с енергия от мир, любов и красота!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??