19 abr 2007, 16:25

Моят син 

  Poesía
889 0 4

Ти ме радваш и ти ме тревожиш,                                                                                     ти си моята болка и страх.  
Ти си мойта надежда и гордост,                                                                         изпитание мое и щастие.       
Ти сили ми даваш да мога                                                                                                    
по трудния път да вървя,                                                                                                     
и вярата имаш, че можеш 
дори да обърнеш света.

© Маргарита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??