2 nov 2019, 23:24

Моята муза 

  Poesía » De amor
208 0 0

Ангел в рокля бяла

разсейва бавно тъмите

и след дълга раздяла

ще дойде тя - най-хубава от момите.

 

Като пролетно цвете чудесна,

прекрасна като богиня Афродита,

тя идва от селенията небесни

и душа към нея полита.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??