Душата ми тъне в мрак
и сърцето ми го няма вече.
Аз ти го дарих, а ти го стъпка,
потроши го и го изхвърли.
Защо направих тази грешка -
сърцето си на теб да дам?
Сега сърцето ми го няма,
а душата ми умира!
© Хриси Цекова Todos los derechos reservados