16 jun 2006, 19:54

мразя 

  Poesía
844 0 3
Мразя да мразя това, което обичам.
Мразя и да обичам това, което трябва да мразя!
Мразя да виждам сълзи в очите си,
мразя да чувствам болка в сърцето си.
Мразя никой да не ме обича,
мразя дори думата "мразя",
защото аз не мразя, а обичам,
но вместо обич, с омраза ми отвръщат!

© Красинка кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??