Мразя любовта ,с която те обичам
Мразя те !-
със цялата ми любов,която
ме кара да плача!
Мразя те !-
заради Болката,когато те видя,
но не до мен!
Мразя всичко в този свят,
защото ми напомня теб!
Мразя,че когато съм сама,
пред мен е твоя сиует!
Мразя любовта,с която те обичам,
защото тя боли.
Мразя чувството да те искам,
но да те нямам.
Но от всичко най-Много мразя,
че теб немога ни наи-малко да намразя.
И не ми остава нищо друго,
освен да намразя самата себе си...
© МаГи Ст Todos los derechos reservados