28 mar 2018, 4:10  

Мъгла 

  Poesía » Filosófica
349 2 7

МЪГЛА

 

Душащата мъгла

на дните безметежни,

душата ми застла,

обви я в ласки нежни.

 

Душащата мъгла

във нощите беззвездни,

душата ми застла…

пропаднах в страшни бездни…

 

Душащата мъгла

в живота ми безделен,

душата ми застла

със вопъл безпределен.

 

Душащата мъгла

безкрайно непрогледна,

душата ми застла,

отне страстта последна.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??