МЪЖКИ СЪЛЗИ
Ти пила ли си сълзи мъжки?
Не си ли... или няма да признаеш?
Поискаш ли ги, ще ги имаш,
на жажда някаква насита ще познаеш.
На мъжките сълзи нектара
като жива вода са,
понякога като поредна бира,
а може и отрова да са,
ти избираш... ти избираш!
© Лордли Милордов Todos los derechos reservados