22 nov 2015, 23:39

Мълчание 

  Poesía » De amor
334 0 0

                                                             Мълчание

 

 

Лъжовен бе  денят

на първата ми пролет.

Лъжовен си и ти,

защото спрял е моя полет.

 

Притихнало сърцето си почива

от тежкото мълчание. Измяна!

Къде си моя закъсняла пролет?

Докосвам те, а теб те няма.

 

А старата хармоника нашепва,

изплаква валса с глас продран.

Сърцето ми във самота потрепва

неразбрано в света неразбран.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??