25 nov 2011, 11:58

Мъничко парфюм 

  Poesía » Erótica
1413 0 1

Не се страхувай да ме срещнеш,
ще съм в бойно снаряжение.
Ще сложа мъничко парфюм
и много страстно вдъхновение.

Ще съм готова да ме имаш,
макар да искам изненада.
Нощта да бъде в балдахини,
аромати, свещи, серенада.

Но понеже днес не е на мода
да бъдем романтични двама,
ела на среща в лик на Казанова,
а аз ще съм обратното на дама!

 

 

 

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??