3 jul 2008, 9:25

На ... 

  Poesía
833 0 7

Ти успя да объркаш живота ми,
всички истини превърна в лъжа,
ти успя да разтвориш душата ми,
любовта ми ограби и спря!

Със спокойната мисъл в ръката си
ще объркаш и себе си даже,
ще се втурнеш да сменяш съдбата си,
и че си права дори някой ще каже.

Аз ще си тръгна от мойте желания,
ще те пусна - защото безумно те искам,
ще потъна в уюта на друга компания,
за да мога във мен любовта да потискам.

Ще се моля безспирно за твоето утре,
тъй като знам, че и съвсем разделени,
невъзможно е всичко да рухне,
между двама
в едно някога слени!


Не спирам да мисля за теб
и не мога да спра любовта си!

© Ивайло Проданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??