5 ene 2010, 11:06

На аванта 

  Poesía » De humor
799 0 12
Дали защото все още участвам
в борбата на животинските видове,
или от стремежа на индивида към власт,
но нещо не ми харесват вашите стихове.
И то е, че не съм ги написал аз.

Да извадех и от моите стиховцé,
и от моята стока,
но те са скупчени по тефтерите
като запладнили овце
и не щат да излизат на показ.

Пък и на тръгване, в кашата,
съм ги забравил в старата чанта.
Затуй днеска ще карам от вашите,
като пушач на аванта.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??