12 ago 2012, 15:38

На Б. 

  Poesía
502 0 0

Защо дойде

и ни отмъкна

приятел мил и скъп?

Та той не бе изминал

и половината

от жизнения път.

Но ти не питаш,

идваш и го взимаш,

без да ти е жал

колко и кого ще го боли.

Не питаш той какво е имал.

Брат, дете, приятели добри...

И сълзите и болката

не ще го върнат.

Отиде с теб във вечността!

Но той е жив в нашите сърца!

© Стефка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??