2 may 2023, 7:13

На баща ми 

  Poesía
372 8 12

Душата ти вече е в Рая
и тайно ме гледа оттам. 
Кога ще те видя не зная. 
Ти ще ме чакаш ли там? 

 

Времето тук си минава, 
животът бързо върви, 
твоята липса остава. 
Нищо не я заличи. 

 

Може би слизаш при мене, 
нежно ме галиш с ръка, 
помагаш ми с тежкото бреме, 
потушаваш в мене гнева. 

 

Вярвам, че денем ме пазиш, 
Нощем те виждам в съня. 
Искаш ли нещо да кажеш? 

Говори, аз ще мълча. 

 

Ангеле мой, моя сила, 
моя звездице в нощта, 
моят помощник, закрила. 
Ще се видим във Вечността. 

 

 

https://youtu.be/zM1Y75jNaZ0

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??