10 jun 2008, 8:05

... На брега на морето... 

  Poesía » De amor
806 0 6

 

 

На брега на морето

Седя на брега на морето
и чувам шума на вълните:
- "Къде е, ме питат, момчето, с което
преди тука се скитахте!??
Ние помним ви двамата заедно!
Винаги хванати ръка за ръка!
И толкова силно се смеехте,
че от вашия смях не се чуваше
шума на нито една морска вълна!"
Странно!? Аз се питах все същото
и отговор все не намирах!
Но трябваше нещо да кажа,
за да успокоя шума на вълните!
- "Ще дойде! Ето, седя и го чакам
точно тука на нашето място!
Нали ме виждате?! Не съм никак отчаяна,
а просто седя и го чакам!
Чакам моето истинско щастие!
Чакам моето мило момче!
И да знаете, той ще се върне,
щом го чакам наистина от сърце!!!"

 

 

 

 

МаriAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??