Мъничка си, а казваш: "Не е честно!
Все с болести ли Бог ти се отплаща?"
Ех, моя малка, не е лесно...
Ти не плачи, аз имам си задача...
Не се страхувай, пак ще устоя!
И не навиквай Бог, той ме обича.
Изпитва ме, за да се увери,
че съм достойна, след като се вричам...
Напътства ме от звездното небе,
закриля ме, когато го помоля.
Повярвай, че за мен е по-добре
да бъде Неговата воля...
© Сиси Todos los derechos reservados
Амин!