18 jun 2007, 18:12

На един поет 

  Poesía
531 0 7
            
                      Сбогувай се, Поете, 
                                                     с петминутната  си слава!
                      Не е от Господ никой по-велик!
                      Защото неговата воля отразява
                      светът.
                                   И всяка музика,
                                                      картина или стих...


                      
                      Пред Него егото ти нека се смирява,
                      защото светиш с отразена светлина!
                      И  суета е всяка земна слава,
                      защото само Бог твори във Вечността!
                      
                      
                      
                      
                      


                      

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??