Вече съм голяма,
станах на една,
подарих на мама
слънчева мечта,
а на тате дадох
думичка "та-та",
с нея му изгуках
колко съм добра.
Колко много слушкам
баба през деня
и не правя вече
никаква беля.
Тичам си на воля,
кубчета редя,
книжките разглеждам,
умна да раста.
А сега очаквам
тортата, свещта
и да се похваля,
че съм на Една.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados