21 oct 2008, 21:36

На една приятелка в беда... 

  Poesía » De amor
522 0 1
На една приятелка в беда...



Толкова е трудно, толкова е тежко
да чакаш с трепет среща и да се случи нещо...
ти срещата я чакаш с копнеж и нетърпение,
но дяволът е чул и е на друго мнение...

Той срещата проваля, доволно се кикоти
а ти се притесняваш, вълнуваш се, защото
обичаш, и обичаш, и обичаш, и обичаш,
и нямаш хич търпение към милия да тичаш...

Сега седиш и плачеш и много се измъчваш,
не можеш да повярваш, че това се случва,
но ако той обича си те истински и нежно,
ще ти прости и ще те чака до последно...

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??