15 ene 2011, 20:03

На Исус 

  Poesía » Versos blancos
1045 1 1

Отминават желания, мечтите полека угасват...

Копнежите - сякаш не са били.

Още колко ли мисли ще дойдат,

колко ли скъпи неща...

Още някой много близък,

още святи желания...

Но, когато пристъпи в живота ми,

аз не знаех тогава, че Ти си

самата Любов...

Аз не можех да мисля, да виждам,

да вярвам и не знаех какво исках дори...

И сега съм така - сякаш Те няма...

Не копнея за други неща -

чакам Те...

© Димитричка Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??