30 jul 2007, 23:03

На кой продадохме душите си? 

  Poesía
620 0 0
Къде е пламъкът в очите ти?
Къде е любовният копнеж?
Къде е цветето в косите ми?
Къде е безметежният летеж?

На кой продадохме душите си?
Или пък, май че, любовта!
Ще можем ли да впрегнем силите
и да я извадим с теб от пепелта?

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??