27 ene 2010, 19:40

На Кралския Терминал 

  Poesía » Parodias
750 0 11

В потайна доба на летище  Ница

се приземява кралски самолет,

излиза Принцът с колене-мекици,

рога показва най-напред.

 

Посрещат го Снежанка малка

и дребен, дядо Коледа с брада,

издънки някакви, роднинки жалки,

но Кралството е във беда.

 

Партнира му Бегач Еленов,

от олимпийската ранг-листа,

различни начини са позволени,

щом Протоколът го изисква.

 

„Добре, че Кан е близо”, си мисли

Принцът, в дух изискан,

представи си картинка мила -

как за шията Барона стиска...

 

Следва

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??