16 nov 2011, 15:02

На любовта 

  Poesía » De amor
441 0 2

На любовта

Не винаги аз те разбирам.
Но искам да те обясня.
И все за тебе съм лобирал…

За теб похвали не пестя!

 

Аз знам - понякога те няма!
А друг път си от плът и кръв…
Една романтика голяма,
дошла до мен по дълъг път…

 

За мене си велико чувство.
Щастлива мъка без предел!
Флиртуваш с всякакви изкуства…
От мен създаде “Хекредел”…

 

За мене ти си чувство свято…
И най-желана на света…
На Седмото и на Земята.
Ще си останеш любовта!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??