19 nov 2011, 17:34

На майка ми 

  Poesía » Otra
391 0 6

   На майка ми

 

 В очите ти стаени две сълзи

и хиляди въпроси там събрани.

Без укори за моята вина,

без памет за нанесените рани.

 

И с тихи стъпки идва вечерта.

Пронизва хлад внезапен. И те няма...

Пред къщата на детството стоя.

Сърцето ми те търси. Где си, мамо?

 

Таня Иванова

© Таня Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??